PUB/OGRÓDEK

PIWO, WINO

oraz

DANIA z GRILLA (porcje)
wyłącznie po wcześniejszym zgłoszeniu do wyboru:

KARCZEK

  KIEŁBASA

FILET z KURCZAKA

 KASZANKA

 każda porcja zawiera:

pieczywo, ogórek, ketchup, musztardę

 oraz

GRZANKI z SEREM i MASŁEM CZOSNKOWYM

oraz inne dania i napoje z menu

 

IMPREZY PLENEROWE z możliwością wykorzystania GRILL'a

 I. wariant GRILL – PODSTAWOWY

KARCZEK (1 st./os.)

KIEŁBASA (1szt./os)

SAŁATKA

PIECZYWO

OGÓRKI KISZONE/KONSERWOWE

KETCHUP, MUSZTARDA

 

II. Wariant - GRILL - PARTY

KARCZEK

FILETY z DROBIU

KIEŁBASA

KASZANKA

OPIEKANE ZIEMNIAKI

SAŁATKA z MAKARONEM

SAŁATKA SWOJSKA

POMIDORY po PROWANSALSKU

GRZANKI z MASŁEM CZOSNKOWYM

PIECZYWO

OGÓRKI KISZONE/KONSERWOWE

KETCHUP, MUSZTARDA

WODA, SOKI w DZBANKACH do POSIŁKU

nie dotyczy napojów alkoholowych i butelkowych 

W plenerze oraz sali restauracyjno - bankietowej

organizujemy przyjęcia rodzinne i okolicznościowe:

CHRZCINY, ROCZKI, KOMUNIE, STYPY, URODZINY, IMPREZY FIRMOWE, SPOTKANIA KLASOWE itp.

O B I A D   PORCJOWANY

ROSÓŁ z MAKARONEM

KOTLET PANIEROWANY lub

PIECZONY KURCZAK

(1 szt./os)

ZIEMNIAKI GOTOWANE

WARZYWA

CIASTO

KAWA, HERBATA, WODA, SOK

 

O B I A D – wariant 1. - PÓŁMISKI

ROSÓŁ z MAKARONEM

KOTLET PANIEROWANY

FILET DROBIOWY ze SZPINAKIEM i SEREM

PIECZONY KURCZAK

(1,5 szt./os)

ZIEMNIAKI GOTOWANE

FRYTKI

KAPUSTA

BURAKI

CIASTO

KAWA, HERBATA, WODA, SOK w DZBANKACH

 

O B I A D – wariant 2. - PÓŁMISKI

ROSÓŁ z MAKARONEM lub ZUPA KREM

mięsa do wyboru - 3 rodzaje spośród:

ROLADA WIEPRZOWA

PANIEROWANY KOTLET

GRILLOWANY FILET

SCHAB z PIECZARKAMI i SEREM

FILET DROBIOWY ze SZPINAKIEM i SEREM

(2 porcje mięsa/os)

KLUSKI

ZIEMNIAKI GOTOWANE

KAPUSTA CZERWONA GOTOWANA

SURÓWKA z BIAŁEJ KAPUSTY

BURAKI

CIASTO

KAWA, HERBATA, WODA, SOKI w DZBANKACH

 

O B I A D – wariant 3. - PÓŁMISKI

ROSÓŁ z MAKARONEM lub ZUPA KREM

ROLADA WOŁOWA

PANIEROWANY KOTLET

UDKO z KACZKI

GRILLOWANY FILET

SCHAB z PIECZARKAMI i SEREM

FILET DROBIOWY ze SZPINAKIEM i SEREM

(2 porcje mięsa/os )

KLUSKI

ZIEMNIAKI GOTOWANE

FRYTKI

KAPUSTA CZERWONA GOTOWANA

SURÓWKA z BIAŁEJ KAPUSTY

BURAKI

CIASTO, OWOCE

KAWA, HERBATA, WODA, SOKI w DZBANKACH

bez ograniczeń, nie dotyczy napojów alkoholowych i butelkowych

 

O B I A D/KOLACJA – wariant 4. - UCZTA ŚRÓDZIEMNOMORSKA

ZUPA KREM

GRILLOWANE FILETY z DROBIU

KOTLET PANIEROWANY

(1,5 szt./os)

ZAPIEKANE TAGLIATELLE z KURCZAKIEM

ZAPIEKANE TAGLIATELLE ze SZPINAKIEM

MAKARON AGLIA OLIO

FRYTKI

SAŁATKA GRECKA

CIASTO

KAWA, HERBATA, WODA, SOKI w DZBANKACH

ZIMNA PŁYTA

PATERA MIĘS, WĘDLIN i SERÓW

GALARETKI DROBIOWE

JAJA FASZEROWANE

WYTRAWNE BABECZKI NADZIEWANE

ROLADKI z SZYNKI FASZEROWANE

SAŁATKA

 

KOLACJA – ZUPA GULASZOWA

pieczywo, masło